Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Conveni entre l’Ajuntament d'Aiguamúrcia i la Fundació Ginesta

 

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia i la Fundació Ginesta han arribat a un acord perquè un equip d’aquesta entitat dedicada a normalitzar les relacions socials i laborals de les persones amb discapacitat, i/o malaltia mental de la comarca de l’Alt Camp, faci tasques de manteniment en el nucli de Santes Creus.

 

El consistori disposa d’una subvenció mensual aportada per una persona particular que vol restar en l’anonimat. Aquests diners s’han de dedicar a la neteja i jardineria del nucli de Santes Creus i es destinaran a aquest conveni, que permetrà el manteniment de zones enjardinades i també la neteja de rieres i torrents i de boscos, com és el cas de l’Arbreda Vidala.

 

La Fundació Ginesta, amb seu a Valls, treballa per normalitzar les relacions socials i laborals de les persones amb discapacitat, i/o malaltia mental de la comarca de l’Alt Camp, garantint la seva participació activa en la millora de la seva pròpia qualitat de vida. La seva estratègia es basa en el creixement de totes les persones de la seva organització, apostant per la millora contínua i la innovació, des de la planificació estratègica, i la sostenibilitat econòmica. Impulsen aliances estratègiques amb altres entitats, administracions i empreses, buscant la creació de sinergies i aportacions de valor mutu.

 

Aquesta entitat atén un total de 513 persones de l’Alt Camp, disposa de 167 treballadors totals, dels quals 116 tenen algun tipus de discapacitat. També compta amb 19 voluntaris.