Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

L’Ajuntament adquireix un terreny per a la bàscula municipal del Pla de Manlleu

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha formalitzat l’adquisició d’un terreny al Pla de Manlleu per a traslladar-hi la bàscula municipal, que actualment es troba en un indret poc adequat dins el nucli de població.

Aquest terreny s’adequa a aquesta necessitat per la seva proximitat al nucli urbà (uns 250 metres per carretera), superfície suficient i no excessiva per a l’ús pretès. A més, és de fàcil accés, ja que es troba a peu de carretera i del camí de Pontons (també pavimentat).

Té possibilitat de rebre subministraments com l’aigua, ja que es a pocs metres dels dipòsits de subministrament d’aigua al nucli. De fet, per aquest terreny hi passa la canonada que abasta d’aigua aquests dipòsits. El terreny és molt regular, gairebé sense desnivells; es distribueix en dos nivells, però no es necessària la seva unificació per fer-ne l’ús pretès. Calen molt poques actuacions per adequar-lo i la xarxa d’electricitat és a peu del terreny.

Ara caldria posar-hi la bàscula però, atesa la situació econòmica actual, segurament haurà d’esperar un temps. Tot i que l’Ajuntament preveu que properament ja se li pugui donar algun ús també d’interès dels habitants de la zona. Aquesta adquisició s’ha finançat en un 95% amb una subvenció de la Diputació de Tarragona d'11.400 euros.