Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Comunicat de l’alcaldessa en relació a la retirada de les competències al regidor Ángel Bernal

L’alcaldessa d’Aiguamúrcia, Fina Bartolí, ha decidit retirar les competències de govern al regidor Àngel Bernal per deslleialtat a la resta de membres del govern i desentendre’s de les funcions inherents a les seves competències de govern. La resta de l’executiu municipal van parlar fa uns dies amb Bernal per demanar-li que deixés d’expressar les seves opinions a través de les xarxes socials i ho fes el sí del govern, del qual ell n’era corresponsable de les decisions i és el lloc adequat per fer-ho. Bernal no ha corregit aquesta actitud deslleial amb els seus companys de govern.

 

Bartolí també assenyala que l’altra raó per haver pres aquesta dràstica decisió, presa de comú acord amb la resta de membres del govern, és que Bernal no ha desenvolupat durant aquests tres anys de mandat les funcions de regidor delegat d’Urbanisme, Habitatge i Esports. L’exemple més flagrant és que, com a regidor d’Urbanisme, Bernal s’ha desentès totalment d’un projecte tan important com el Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM). En aquests tres anys s’ha limitat a les qüestions relacionades amb l’Urbanització Mas d’en Parès, amb l’agreujant que no ha aportat cap solució tampoc als problemes que representa la gestió d’aquesta urbanització.

 

L’alcaldessa demana a Ángel Bernal el retorn de l’acta de regidor, ja que va aconseguir-la formant part d’una candidatura i no en un sistema de llistes obertes. També expressa la seva profunda decepció amb Bernal per la seva forma d’actuar mentre ha estat membre del govern i garanteix la governabilitat del municipi gràcies al pacte entre IMA i CiU, que gaudeix d’una excel·lent salut després de tres anys de treball conjunt pel progrés d’Aiguamúrcia.