Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Remodelació del clavegueram d’Aiguamúrcia

L’Ajuntament d’Aiguamúcia ha hagut de fer una obra de remodelació del clavegueram d’Aiguamúrcia. L’obra afecta a la part del darrera de les cases justa l’entrada del poble. Fa una anys es va actuar em la claveguera del poble, però la canonada es va col·locar amb una pendent que feia pujada enlloc de baixada.

 

El problema es venia solucionant de forma provisional amb les màquines succionadores, però aquesta solució podia provocar que en el futur l’avaria fos més gran. La canonada estava trencada per diversos punts i els safareigs del poble i les vinyes que queden per sota de les clavegueres –i fins hi tot alguna casa particular- es van omplir d’excrements.

 

Es dóna la circumstància de que feia poc que s’havia renovat el clavegueram d’Aiguamúrcia, però no en aquesta zona, que era la que venia donant problemes des del moment en que es va fer.

 

Ara, l’obra ja està en la fase final i aquesta vegada la solució serà definitiva, ja que es col·loca una canonada més grossa i amb les pendents de forma correcta. S’aprofitarà -ara que els carrers estan oberts- per posar punts de llum en algunes zones que quedaven fosques entre la parts de les cases velles i les cases noves.