Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

L'Ajuntament edita la Guia Turística d'Aiguamúrcia

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha editat una guia per posar a l’abast dels seus visitants tots els recursos turístics de què disposa el municipi. S’han editat 2.000 exemplars de la “Guia de turisme d’Aiguamúrcia”, que es distribuiran pels diferents punts d’interès turístic del municipi, així com els allotjaments i establiments de restauració de la localitat. També es podrà trobar en altres punts, com l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Camp o l’Oficina Turística del Kilòmetre 0 d’Enoturisme Penedès.

 

La guia, amb un format de butxaca amb l’objectiu de ser una eina còmoda per al visitant, té 24 pàgines i està estructurada a partir dels diferents pobles de què es composa Aiguamúrcia, el municipi més extens de la comarca de l’Alt Camp, amb més de 70 quilòmetres quadrats.  Inicialment s’ha editat només en català, però en un futur proper l’Ajuntament  també vol que estigui disponible en altres idiomes.

 

L’objectiu que es planteja l’Ajuntament d’Aiguamúrcia és posar en valor tots els recursos turístics del municipi, més enllà del seu gran pol d’atracció turístic, que és el monestir cistercenc de Santes Creus: les construccions de pedra seca, arbres monumentals, castells i pobles abandonats, cellers i caves, restauració i allotjament, productes artesanals… Tot això és el que es pot trobar a la guia, amb un enfocament pràctic de cara al visitant, inclòs un mapa del municipi amb la distribució dels recursos turístics.

 

La guia també es pot consultar en versió digital aquí