Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

S’il·luminarà el camí dels Hortets

L’Ajuntament ha adjudicat l'enllumenat del camí dels Hortets, que uneix el nucli de Santes Creus amb la urbanització els Manantials. Es tracta d'una vella reivindicació d'aquests dos nuclis que finalment es portarà a terme. La il·luminació es portarà a terme amb una subvenció del PUOSC i s'ha refet el projecte per tal que amb la subvenció es financiï el 95% de les obres. L'empresa adjudicatària és Construccions Galofré, amb seu a Les Pobles.

 

La instal·lació es farà de forma sostenible amb uns llums encastats a estructures d'obra i que il·luminaran únicament el lloc per on es passi i a base de leds. D’aquesta manera, la il·luminació que es posarà en tot el camí representarà el consum de dues bombetes de les que hi ha la resta d'enllumenat públic. Aquest camí és utilitzat pel jovent del poble que es desplaça a peu d'un nucli - sobretot a l'estiu també de nit- a un altre i per molta gent que el fa servir per passejar.

 

Al mateix temps s'hi posaran alguns elements de senyalització que revaloritzaran el patrimoni arquitectònic del camí, l'antiga muralla dels horts dels monjos, i que s'han aconseguit mitjançant una subvenció per a itineraris saludables de la Diputació de Tarragona.

 

Paral·lelament s'il·luminarà el pont de Pedra, un dels únics ponts construït per monjos cistercencs que existeixen.