Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

S’inaugura la remodelació de la zona poliesportiva municipal de la Urbanització Els Manantials

 

La remodelació de la zona poliesportiva municipal de la Urbanització Els Manantials es va inaugurar aquest dissabte, 14 de juliol,amb un vermut i jocs d’aigua i entrada gratuïta tot el dia a la piscina, que van aprofitar desenes de veïns i veïnes del municipi. El govern actual d’Aiguamúrcia va trobar unes instal·lacions totalment desfasades i amb una seriosa amenaça d’haver-les de clausura. Amb diverses actuacions al llarg dels anys i diverses ajudes de la Diputació de Tarragona, el municipi disposa d’una piscina i una pista poliesportiva completament renovades i que duraran molta anys.


Precisament amb una darrera subvenció extraordinària de la Diputació de Tarragona s’ha pogut actuar en el vas de la piscina. La lona que la cobria va començar a perdre l’estiu passat i es va demanar una subvenció per tal de poder refer el vas. En treure la lona es va poder veure quin era el problema de l’estructura i els arquitectes responsables van haver d’adequar de nou el projecte inicial. S’ha actuat en el reforç de l’estructura i se li ha posat un nou revestiment de gressitte.


Les instal·lacions poliesportives estaven molt degradades i en els darrers anys s’han anat reformant, de forma que podríem dir que aquest ha estat el darrer pas en el condicionament. En primer lloc es va actuar sobre el ferm de la platja de la piscina ja, que aquest era molt perillós (hi havia trossos amb ciment, trossos amb paviment de pedra, desnivells…) i durant els últims estius en que havia estat així molta gent havia patit caigudes amb lesions. També es va canviar la barana, ja que aquesta consistia en una malla de plàstic. Després es van renovar els lavabos i vestidors (els lavabos no tenien llum i els inodors no estaven connectades a cap desaigua). També es va haver de renovar en una altra fase la depuradora, que gairebé era una peça de museu, ja que es tractava de la primera depuradora que hi havia hagut i reforçar el quartet ja que tenia el sostre apuntalat de feia anys.


Ara, després d’aquesta darrera fase podem dir que les instal·lacions es troben en perfecte estat i que la piscina ha deixat de ser un lloc força perillós per als usuaris, per convertir-se en una instal·lació completament modernitzada. Paral·lelament a aquestes obres es va reformar la pista poliesportiva del costat, i que aquesta té ara un ferm de gran qualitat que durarà molts anys.