Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Consulta pública sobre el reglament del local de Joves de Les Pobles

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha posat en marxa aquest divendres 17 de maig una consulta pública per la necessitat d’aprovar un reglament regulador del local dels Joves de Les Pobles, una morma que ha de servir per reglamentar l’ús d’un bé de domini públic establint el marc normatiu necessari per tal que pugui ser gaudit per tots i totes amb responsabilitat.

 

 

La data de finalització de la consulta és el proper 1 de juliol i els ciutadans que vulguin fer-hi aportacions ho poden fer a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

L’existència del Local de Joves de Les Pobles sense reglamentar-ne el seu ús ha generat alguns problemes que, amb aquesta consulta, es volen resoldre i garantir el gaudiment del local per part dels menors d’edat sense control o supervisió adulta sens la consegüent responsabilitat vers l’Ajuntament.

 

És necessari doncs l’aprovació d’aquest reglament per tal d’establir una normativa general, que sigui d’aplicació a tothom i que tothom conegui per tal de respectar els espais públics, i responsabilitzar-se, per part dels joves que en gaudeixen, en l’ús dels béns públics amb una sèrie de conseqüències en cas d’incompliment de la normativa que el regula.