Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Un local del Palau de l’Abat es destinarà a Casal d’Entitats

Santes Creus disposarà passat l’estiu d’un Casal d’Entitats en un local situat en la segona planta del Palau de l’Abat, edifici històric on també hi ha la seu de l’Ajuntament d’Aiguamúrcia. Les obres d’adequació estan molt avançades i gairebé només resta la instal·lació elèctrica. Les entitats disposaran d’una taula comuna per a reunions i un armari per a cada una, a més d’una aula de formació.

 

Fins fa un any i mig en aquest local s’hi feien activitats del Camp d’aprenentatge de Santes Creus, però es va haver de precintar a causa del mal estat del sostre detectat pels tècnics municipals el febrer de 2012. El fals sostre va acabar caient. Les obres d’adequació s’han pogut fer gràcies a una subvenció extraordinària de la Diputació de Tarragona.

 

Una de les entitats que es traslladarà al nou Casal d’entitats de Santes Creus serà l’Associació de Dones de Santa Llúcia, que fins ara estava en un local a planta baixa del Palau de l’Abat. Per la seva banda, les activitats del Camp d’aprenentatge es faran ara en una sala dins del Monestir de Santes Creus.