Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Arranjament del camí que dóna accés a la Depuradora del Pla de Manlleu

 

Aquesta darrera setmana de juliol ha finalitzat l’obra de reparació del camí d’accés a la depuradora del Pla de Manlleu i continua en direcció a Marmellar. L’obra ha consistit  en la pavimentació d’una part del camí, concretament d’uns 50 metres de longitud i una amplada d’uns 3 metres, amb formigó, havent preparat primer el terreny i amb malla electrosoldada.

 

Aquest curt tram és a la part baixa del poble del Pla de Manlleu, de manera que quan plou, tota l’aigua es conduïda per les voreres dels carrers fins aquest punt. Cada cop que plou el vial queda molt malmès, totalment impracticable, fins el punt que l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha posat com a condició, entre d’altres, la reparació d’aquest accés per poder posar en funcionament la depuradora.

 

La reparació d’aquest camí pot obrir altres possibilitats a desenvolupar en aquest sector, ja que també facilitarà el pas de gran nombre de ciclistes de muntanya, motoristes i excursionistes que hi passen els caps de setmana per anar a la riera o direcció a Marmellar.