Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Alumnes de l’escola Les Moreres coneixen de ben a prop el món del vinya

 

Aquest dimarts dia 1 d’octubre, els alumnes de l’escola Les Moreres, de les Pobles (Aiguamúrcia), han realitzat una sortida a la vinya dels voltants de l’escola. En aquesta sortida van veremar un trosset d’una vinya i van arribar a omplir 14 cabassos! Després d’esmorzar, sota l’ombra d’uns ametllers, van observar què fa una desrapadora. Amb una petita premsa manual van veure com es feia el most de raïm. I finalment, van prendre la temperatura del most.

 

Un dia esplèndid en tots els aspectes. Pel temps que va fer, per la il·lusió que duien els alumnes al damunt, pel interès en collir el raïm i premsar-lo per primera vegada en la seva vida, per l’emoció dels mestres en fer la seva primera sortida del curs... En fi, inoblidable!

 

Una sortida molt gratificant i enriquidora, ja que, a part de conèixer el raïm, la vinya, l’elaboració dels vi, els alumnes van poder gaudir d’una de les activitats més significatives i importants del seu entorn. El què els hi va agradar més de tot, va ser fer un fantàstic tast del most de creació pròpia! I tot gràcies a la col·laboració d’alguns pares de l’escola. Gràcies!