Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Aiguamúrcia recull terra de tots els seus pobles i urbanitzacions per al Roure del Tricentenari

 

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha recollit onze grapats de terra de cada un dels seus pobles i urbanitzacions per a participar en l’acte simbòlic de la plantada del roure del Tricentenari a la Muntanya de Montserrat el proper diumenge 2 de març a la una del migdia, concretament Monestir de Santa Cecília de Montserrat.

 

Destaca el color diferent de cada grapat de terra, que s’ha recollit dels vuit pobles del municipi -el Pla de Manlleu, l’Albà, Masbarrat, Les Destres, Aiguamúrcia, Les Pobles, Les Ordres i Santes Creus- les urbanitzacions de Mas d’en Parès i Els Manantials, a més del poble abandonat de Selma.

 

La muntanya de Montserrat és un dels símbols naturals i culturals més importants del nostre patrimoni. Dins del programa d'actuacions del Tricentenari es farà un acte simbòlic: es plantarà el roure del Tricentenari, un arbre tradicionalment arrelat a la nostra terra. Per fer-ho es comptar amb la col•laboració de tots els ajuntaments de Catalunya que aportaran un grapat de terra del seu poble que ens servirà per plantar l'arbre. Tots aportarem el nostre granet de sorra per aconseguir plegats el vigor del futur simbolitzat en el roure, la força del qual ha de sobreviure moltes generacions. L’acte està organitzat pel Patronat de la Muntanya de Montserrat.